Servicecontracten

Medo heeft met ruim 25 jaar ervaring een mooi merk en een onafhankelijke service-, keurings- en onderhoudsdienst opgebouwd.

Wij mogen een aantal grote klanten tot ons klantenbestand rekenen. Daar zijn we trots op. Hoe we dit bereiken? Door snel op de vraag van de klant te reageren en accuraat te handelen.


Keuring en onderhoud

Wij hanteren een servicechecklist waarmee wij uw deur checken op een groot aantal punten.


De jaarlijkse keuring is gelijk een mooi moment voor onderhoud aan uw deur. Want ook de beste deur heeft onderhoud nodig, net als uw auto. Onderhoud kan helpen voorkomen dat u voor onaangename storingen en hoge kosten voor reparaties komt te staan. Het verlengt de levensduur van uw deur.
U kunt bij Medo een onderhoud- en keuringsovereenkomst afsluiten. Dan bent u gelijk verzekerd van een goede ondersteuning bij storingen en calamiteiten. Vraag daarom gerust een onderhouds- en keuringsofferte aan. Medo helpt u graag.

Storingservice

Medo helpt u graag verder bij een storing. Medo repareert en geeft service voor alle gangbare type deuren, ook als deze niet door Medo zijn geplaatst. Spoedeisende storing melden: 0318-616686 of 06-10777935