Toegangstechnieken

Medo is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten toegangstechnieken, zoals: overheaddeuren, garagedeuren, levellers en nog veel meer.

Hier ziet u een overzicht van de door ons te leveren toegangstechnieken. Vindt u niet wat u zoekt? U kunt ons te allen tijde informeren naar speciale soorten toegangstechnieken. Wellicht kunnen we alsnog wat voor u betekenen.

0_Elektrische loopdeur.png

• Deurautomaten

Deurautomaten worden veel toegepast in appartementen en kantoorgebouwen.

Bekijk deur...


0_Snelloopdeur.png

• Snelloopdeur

Snelloopdeuren zijn de ideale ruimte-afsluiters die toch met grote regelmaat snel open en dicht moeten voor uw productietransporten. Deze deuren zijn voorzien van 4mm dik PVC doek en verkrijgbaar in transparant en 4 standaard RAL kleuren en kunnen worden uitgerust met een frequentie geregelde motor.

Bekijk deur...


0_Parkeersystemen.png

• Parkeersystemen

Medo levert complete parkeersystemen om de doorstroming optimaal te houden en de veiligheid te garanderen.

Bekijk deur...


0_Schuifdeur 1.png

• Schuifdeuren

Medo levert en monteert alle type schuifdeuren en hekken. Het railsysteem is afhankelijk van de grootte en type deur en natuurlijk van de toepassing. De deurbladen kunnen in elke gewenste RAL kleur worden gespoten.

Bekijk deur...


0_strokengordijn.jpg

• Strokengordijn

Ruimtes afsluiten ter bescherming van tocht, warmteverlies en geluidsoverlast met een gordijn van stroken PVC. De stroken zijn van transparant PVC waardoor er veel licht doorgelaten kan worden.

Bekijk deur...


0_Overheaddeur-horizontaal.png

• Schuifdeuren (groot formaat)

Medo levert ook overheaddeuren die horziontaal geopend worden in plaats van verticaal. Het concept is verder hetzelfde als bij de meest gangbare overheaddeur.

Bekijk deur...


0_Overheaddeur.png

• OverheaddeurBekijk deur...


0_Garagedeur 1.png

• Garagedeur

Met name de particulier kan Medo helpen aan een sectionaal garagedeur. Wij leveren verschillende type sectionaal deuren die voldoen aan de hoogste vorm van veiligheid en zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging en het politiekeurmerk.

Bekijk deur...


0_brandwerend.jpg

• Brandvertragende deuren

Dit type deur kan aangesloten worden op het brandalarm en/of op een rookmelder en sluit onafhankelijk van spanningsuitval. Binnendeuren kunnen worden uitgerust met rookvertraging in de kozijnen. Brandvertragende deuren kunnen als gebruiksdeur of als Stand-alone deur gebruikt worden.

Bekijk deur...